Dagwandeling kennismaken met Hadrians’ Wall (14 km)

 Zaterdag 8 april 2023 

Dagwandeling, zaterdag 8 april 2023

Kromme Rijnpad, Utrecht – Bunnik (ong. 14 km)

Heb jij je aangemeld voor  de wandelreis langs Hadrians’ Wall?

Heb je zin om alvast een beetje in de sfeer te komen? Vind je het leuk om andere deelnemers te leren kennen? Of heb je gewoon hele praktische vragen over de (voorbereiding op) de reis? Dan is deze wandeling iets voor jou.

We ontmoeten elkaar vandaag rond 10.30 uur  in Utrecht. In het centrum van de stad drinken wij koffie/thee en maken wij kennis met elkaar en vertel ik (Irene) je wat meer over de reis.  Langs de Kromme Rijn loop je onder leiding van Yvonne de stad uit in de richting van Rhijnauwen, door Amelisweerd. Het pad is prachtig. Onderweg heb je alle gelegenheid om om je wandelplannen en wandelvragen te bespreken.  En tijdens het afsluitende drankje zul je merken dat je danzij deze mooie route nog meer zin hebt gekregen in meer….

Bijzonderheden

  • De route begint omstreeks 10.30 uur bij het station van Utrecht. 
  • De route eindigt omstreeks 16.00 uur in Bunnik. Vanaf daar rijdt er zeer regelmatig een rechtstreekste trein naar Utrecht. 
  • We lopen in een ontspannen tempo en nemen geregeld pauze.
  • Deze dagwandeling is geschikt voor iedereen die zich heeft aangemeld voor de reis langs Hadrians’ Wall.
  • Ik organiseer en begeleid deze dag samen met Yvonne, jij hoeft alleen maar te genieten. Zeer waarschijnlijk is ook Willemien vandaag aanwezig.
  • Kosten voor deelname bedragen € 12,00 per persoon. Drankjes zijn voor eigen rekening. Iets lekkers neem ik voor je mee.

Aanmelden

Heb je zin om mee te lopen? Per mail meld je je daarvoor aan.  Graag in je bericht voor welke wandeling je je aanmelding doet : info@opstapmetirene.nl

Na je aanmelding

De deelnemers ontvangen ongeveer een week voorafgaand aan de wandeling ontvang een bericht met daarin het exacte begintijdstip, de plek waar wij elkaar ontmoeten en alle andere benodigde praktische informatie.  

Pin It on Pinterest

Share This