Dag-wandeling: Naar de Nieuwe Wildernis (Almere, 15 km)

Woensdag Wandeldag:  woensdag 15 juli 2020 (vol, aanmelden voor de reservelijst mogelijk)

Woensdag Wandeldag
Almere Oostvaardersplassen (ong. 15 km)

Vanaf het station van Almere Oostvaarderplassen lopen wij vandaag naar de Nieuwe Wildernis. Deze niet-alledaagse wandeling voert ons vandaag door het al langer bestaande Luierpark, Kotterbos, het Oostvaardersbos en het Fluitbos. Onderweg passeren wij het natuurbelevingscentrum waarin de nieuwe wildernis wordt uitgelegd.

Vanaf een aantal uitzichtspunten laten wij onze blik over het Oostvaardersplassengebied gaan, neem als je wil vandaag je verrekijker mee! De route gaat vooral over halfverharde zand- en graspaden. Na veel regen kan het drassig zijn, goed schoeisel is dan een must.

Foto’s: Nu.nl en Almere Deze Week

Bijzonderheden

  • De route begint omstreeks 10.30 uur bij het station van Almere Oostvaardersplassen. De route eindigt bij hetzelfde station (omstreeks 16.30 uur).
  •  We lopen in een ontspannen tempo en nemen geregeld pauze.
  • Wij lopen vandaag een van de mooiste routes
  • Er kunnen tijdens deze wandeling maximaal 10 personen mee lopen. Dat is minder dan normaal. Het is gegeven de Corona-maatregelen voorlopig ‘het nieuwe normaal’
  • De meeste wandelaars melden zich individueel aan. Onderweg ontstaat snel contact met de andere lopers.
  • Ik organiseer en begeleid deze wandeling, jij hoeft alleen maar te genieten.
  • Kosten voor deelname bedragen € 8 per persoon per wandeldag.

Aanmelden

Voor de wandeling van 15 juli hebben zich 10 personen aangemeld. Je kunt je nog aanmelden voor de reservelijst. Je bent dan de eerste die ik informeer als er een plek vrij komt. Dit doe je door mij een mail-bericht te sturen, de contactgegevens vind je bij deze link.

Na je aanmelding

De deelnemers ontvangen ongeveer een week voorafgaand aan de wandeling ontvang een bericht met daarin het exacte begintijdstip, de plek waar wij elkaar ontmoeten en alle andere benodigde praktische informatie.  

Pin It on Pinterest

Share This