Oudjaarswandeling 2021

Oliebollen-wandeling Den Haag – Scheveningen 

GEANNULEERD Donderdag 30 december 2021 GEANNULLEERD

Oliiebollenwandeling
Den Haag – Scheveningen (ongeveer 12 kilometer)

Heb jij zin om het oude jaar uit te waaien? Kijk jij er naar uit om na de kerstdagen de benen weer even te strekken? Wil jij graag kennismaken met mij en met andere wandelaars?

Op donderdag 30 december 2021 ben je welkom. Tijdens deze ‘traditionele’ oudjaarswandeling van OpStap met Irene maak ik graag opnieuw of voor het eerst kennis met je en deel ik onder het genot van een kop koffie/thee en een oliebol graag mijn nieuwe plannen voor het nieuwe jaar. 

Na de koffie/thee met oliebol gaan we met elkaar aan de wandel. Vanaf het centrum van Den Haag leid ik je graag via verharde en onverharde paden naar het oude dorp en strand van Scheveningen. Vanaf daar kun je, na het afscheidsdrankje, eenvoudig en snel per tram of bus terug naar het station van Den Haag Centraal. 

Bijzonderheden

  • Deze wandeling staat open voor iedereen die van ontspannen wandelen houdt en die het leuk vindt om mij en andere wandelaars te ontmoeten
  • We verzamelen omstreeks 10.30 uur bij het station van Den Haag CS
  • In het centrum van Den Haag drinken wij koffie/thee (inbegrepen) en vertel ik je over de plannen voor 2020

  •  De wandeling is ongeveer 12 kilometer lang

  •  Omstreeks 16.30 uur nemen wij na een afscheidsdrankje (eigen kosten) aan het strand van Scheveningen afscheid van elkaar

  • Maximaal kunnen tijdens deze oudjaarswandeling 15 personen deelnemen

  • De kosten voor deze wandeling bedragen €10,00 per persoon (ter plekke te voldoen, 1 kop koffie/thee en een oliebol zijn ijn deze prijs inbegrepen)

Aanmelden

Deze wandeling is wegens de COVID-maatregelene geannuleerd. 

Na je aanmelding

Ongeveer een week voorafgaand aan de wandeling ontvang je een bericht met daarin de praktische informatie.

Pin It on Pinterest

Share This