Loopend Vuurtje / Utrecht – Bunnik, 10 maart 2019

Samen met collega-reisleider Jaap van der Vinne mag ik vandaag een wandeling begeleiden.
De weersvoorspelling is slecht, hoeveel mensen zullen er vandaag de regen en storm, code geel en oranje zijn afgekondigd, trotseren?

We ontmoeten elkaar bij de piano in het station van Utrecht. Tot mijn verrassing blijkt iedereen op het afgesproken tijdstip aanwezig te zijn. Een gemotiveerde groep wandelaars. 

Loopend Vuurtje

Ons doel van vandaag is deze mensen kennis te laten maken met de camino- wandelreizen die wij in het komend seizoen voor Loopend Vuurtje gaan begeleiden.
En ons doel is om elk van de deelnemers een mooie wandeldag te bieden.

Diverse mensen die al eerder met Loopend Vuurtje zijn mee geweest, maken ons werk vandaag eenvoudig:. Zij vertellen ons en anderen enthousiast over hun goede ervaringen (opgedaan tijdens de camino en andere wandelreizen) met deze kleinschalige organisatie.

Zowel Jaap, nog maar net terug van alweer een bijzondere camino, als ik delen daarna graag onze liefde voor de camino. Is er iets leukers dan je passie te mogen delen? Anderen inspireren om hun eigen weg te lopen.

Kromme Rijn

De wandeling door Utrecht en langs de Kromme Rijn is modderig en nat. Wij zijn de enige wandelaars op dit normaal gesproken druk belopen pad. Wij zijn de enigen die vandaag op deze route met elkaar een ontspannen en mooie dag ervaren.

Slecht weer bestaat niet?!

Want, zo zeggen diverse deelnemers in het cafe waar wij een afsluitend drankje nuttigen:

‘Slecht weer bestaat niet, wel slechte kleding’ (Noors gezegde).

En zoals je op de foto’s ziet, werd er door elk van ons geschikte en veelal kleurige kleding gedragen.

Pin It on Pinterest

Share This