Even voorstellen: Christina Weenk

‘Mijn meest favoriete moment? Als ik de zon zie opkomen.’  

Vanaf oktober 2021 begeleidt Christina meerdaagse pelgrimswandelingen vanuit het Pelgrimsklooster in Velp. In augustus 2022 begeleidt zij de wandelreis langs Hadrians’ Wall. 

Hier maak je alvast kennis met haar.

Ik ben Christina Weenk en een ervaren Camino-loper en wandelbegeleider in binnen en buitenland. Daarnaast ben ik professioneel wandelcoach en wandeltrainer. Dus ja, voor een wandeling kom ik graag mijn bed uit en mijn favoriete moment is wanneer ik de zon zie opkomen.

Ik loop graag met je mee, alleen of met een groep, een dag of meerdere dagen. Voor mij is de dag geslaagd als jij lekker hebt gelopen en een leuke dag hebt gehad. Waar je ontdekt dat de groep al snel vertrouwd voelt omdat je samen onderweg bent en geniet van de natuur. Waarbij je mag zijn wie je bent en alleen maar hoeft te lopen en te genieten.

Tot ziens!

Christina’ 

Nieuwsgierig naar meer?

Informatie over de eerstvolgende meerdaagse reis die Christina gaat begeleiden? Via deze link lees je daarover en kun je je aanmelden. 

Nieuwsgierig geworden? Zin om een keer mee te lopen, om kennis te maken met de wandelingen van OpStap met Irene? Je kunt kiezen uit dagwandelingen, meerdaagse pelgrimswandelingen en pelgrimsreizen. Tot ziens!

Pin It on Pinterest

Share This