Even voorstellen: Cindy Graumans

‘Wat als het wel lukt…..’

Vanaf mei 2023 begeleidt de Brabantse en postief ingestelde Cindy meerdaagse pelgrimswandelingen voor OpStap met Irene. Haar eerste reis is veelbelovend. Samen met jou en andere wandelaars loopt zij dan in de omgeving van Abdij Bovendonk. Via een oud kerkenpad leidt zij je naar Oudenbosch.. Daarnaast is Cindy de reisleider en ontwikkelaar van de mini-pelgrimage vanuit Vessem.

Hier maak je alvast kennis met haar.

‘Graag stel ik mij voor. Jarenlang heb ik als werkvoorbereider projecten begeleid. In 2022 heb ik het roer omgegooid. Ik ben op zoek naar andere wegen, lopend vind ik nieuwe opties, in de verbinding met andere mensen  ontstaan mogelijkheden.

Vanuit deze ervaring heb ik gestart met  ‘Wat als het wel lukt…..’.  De insteek is het ontwikkelen van een vrijplaats.

Mijn inspiratie vind ik in de opleiding ‘Toegepaste Filosofie’. Mijn hoofd maak ik leeg  door het buiten zijn en door te wandelen.  Momenteel ben ik bezig met het Pieterpad.

Pelgrimeren is voor mij jezelf de tijd geven om te kijken wat er gebeurt. Zonder verwachting, zonder  doel en zonder te oordelen over wat er gebeurt. Pelgrimeren is jezelf rust gunnen, iets wat je overal kunt doen al kan het wel even duren voordat je je hieraan over kunt geven.
Ik ben graag onderweg en geniet van het leren kennen van nieuwe mensen en van een goed gesprek.
Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten en om je kennis te laten maken met mooie routes.

Tot ziens!

Cindy’ 

Nieuwsgierig naar meer?

Informatie over de eerstvolgende meerdaagse reis die Cindy gaat begeleiden? Via deze link lees je daarover en kun je je aanmelden.

Nieuwsgierig geworden? Zin om een keer mee te lopen, om kennis te maken met de wandelingen van OpStap met Irene? Je kunt kiezen uit  vele meerdaagse pelgrimswandelingen. Tot ziens!

Pin It on Pinterest

Share This