Even voorstellen: Yvonne van Adrichem

‘Ik verdwaal nooit maar ontdek nieuwe routes.’  

Vanaf oktober 2021 begeleidt Yvonne regelmatig meerdaagse pelgrimswandelingen over het Christoffelpad. Hier maak je alvast kennis met haar.

‘Sinds een paar jaar heb ik mijn reguliere baan omgeruild voor een baan in de wijde wereld. Na mijn 1e Camino in 2011 bleef het knagen om het roer om te gooien. En nu laat ik met veel plezier mijn gasten kennis maken met een andere omgeving, andere culturen en andere gewoontes.

Ik hou van wandelen, golfen en fotograferen. Ik ben enthousiast, altijd in voor een grap maar zeker ook voor een goed gesprek. Mijn motto: ‘Ik verdwaal nooit maar ontdek nieuwe routes’.

Leuk om je binnenkort via OpStap met Irene te ontmoeten op het Christoffelpad. Een prachtige route, een route waarin  wij nieuwe wegen gaan lopen en oude verhalen zullen ervaren. Een route van alle tijden …

En heb je zin om iets verder weg te lopen? In 2023 liep ik voor OpStap met Irene de route langs Hadrians Wall.

In 2024 kun je ook met mij mee over de Camino Portugues en Camino Finisterre. Eerder liep ik deze zelf, nu deel ik deze graag met jou.

Tot ziens, 

Yvonne’

Nieuwsgierig naar meer?

Informatie over de wandelingen langs het Christoffelpad vind je hier.

Nieuwsgierig geworden? Zin om een keer mee te lopen, om kennis te maken met de wandelingen van OpStap met Irene? Je kunt kiezen uit dagwandelingen, meerdaagse pelgrimswandelingen en pelgrimsreizen. Tot ziens!

Pin It on Pinterest

Share This