Even voorstellen: Willemien 

Als ik de voordeur achter mij dicht doe begint voor mij het reizen’

Willemien begeleidt vanaf mei 2023 meerdaagse pelgrimswandelingen bij OpStap met Irene. Je komt haar onder meer tegen tijdens de wandelreis langs Hadrians’ Wall (augustus 2023). Maar  ook tijdens de reis meerdaagse pelgrimsreis ‘Lopend stilstaan bij de Huijberg’ kom je haar tegen.

Hier maak je alvast kennis met haar.

‘Mijn naam is Willemien Haaijer, ik kom oorspronkelijk uit het onderwijs. De laatste 15 jaar ben ik als reisbegeleider actief bij Aktiva Tours.
Engeland is voor mij bekend terrein, ik ga er graag naar toe. Het mooie landschap en de beleefdheid van de Engelsen spreekt mij zeer aan.
Hetzelfde geldt voor Ierland, waar ik veel heb rondgereisd. Zowel alleen (te voet en op de fiets) als met een groep.
Eigenlijk is er overal schoonheid te vinden, zeker ook in Nederland.
Op één van mijn reizen naar het klooster Rolduc bij Kerkrade heb ik Irene ontmoet. Het klikte meteen. We hebben eenzelfde insteek als het om reisbegeleiden gaat.
Ik kan genieten van kleine dingen, een vogeltje dat fluit, een mooie lucht, of een oude boom, maar zeker ook van een lekker glas wijn..
Ik ben flexibel ingesteld en zie het als mijn belangrijkste taak de reis voor de hele groep aangenaam en prettig te laten verlopen.
Ik verheug me erop samen met jullie  mooie wandelingen langs Hadrians Wall te maken.
Tot ziens!
Willemien’
Nieuwsgierig naar meer?

Informatie over de eerstvolgende meerdaagse reis die Willemien mede gaat begeleiden? Via deze link lees je daarover en kun je je aanmelden.

Nieuwsgierig geworden? Zin om een keer mee te lopen, om kennis te maken met de wandelingen van OpStap met Irene? Je kunt kiezen uit  vele meerdaagse pelgrimswandelingen. Tot ziens!

Pin It on Pinterest

Share This