In balans op weg: 18 augustus 2021- 6 september 2021

Dit is een reisverslag van een Camino in Corona-tijd. Een reisverslag van een Camino waarin vijf mensen stap voor stap los van elkaar en met elkaar van wandelaars pelgrims werden. Een Camino waarin vertrouwen, vertraging en verwondering ons vanaf Porto via de kustroute en de Variante Espiritual naar Santiago hebben geleid.

Weet je het nog? Heel lang was het onzeker of wij in deze tijd konden reizen. De reisbeperkingen waren groot. De albergues op de Camino waren lange tijd wegens de Corona-beperkingen gesloten. Lang heeft elk van ons gedacht niet op weg te mogen gaan.

En dan is er begin augustus opeens een goed bericht: “De grenzen zijn open, er is groen licht, wij kunnen gaan, durf jij het aan?”

En dan is het opeens zo ver: de voorbereidingen versnellen zich, de plannen worden vastomlijnd.

Met mondkapjes en qr-code in de bagage gaan wij van start, we hebben er zin in, wat staat ons te wachten?

Hieronder krijg je via een aantal foto’s een indruk.  Via deze link lees je ons in-complete reisverslag: foto-verslag 2021 in balans cp kust 

Zin om een keer mee te gaan? Via deze link vind je de geplande pelgrimsreizen.

Bereid jezelf je Camino voor? Tijdens een dagwandeling of tijdens een meerdaagse wandeling kom je alvast in de sfeer en kun je al je vragen stellen en je ervaringen delen. 

Pin It on Pinterest

Share This